Gratis retourneren

24u Thuislevering

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Boetieks tijdelijk gesloten

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Shoppen op terrebleue.com is eenvoudig.
Voor elk stuk dat je wilt kopen, selecteer je de maat en klik je op 'Bestel nu' . Als je klaar bent met shoppen, kan je de stuks die je gekocht hebt, zien in jouw winkelmandje door 'Mijn winkelmandje' aan te klikken rechts bovenaan de pagina. Mocht je je bedenken over de aankoop van een bepaald stuk, dan kan je het verwijderen uit jouw winkelmandje door op het rode bolletje met het kruisje in te klikken. Klik ten slotte op 'Bestelling afronden' om jouw bestelling te bevestigen.

Categorie

Online shoppen

24u Thuislevering

Voor 15u besteld, morgen in huis

Gratis retourneren

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Gratis verzending

Bij jou thuis of op het werk

Beveiligde betaling

100% veilig betalen

Boetieks tijdelijk gesloten

#FlattenTheCurve

Hulp nodig?