Renvoi gratuit

24h livraison chez vous

Envoi gratuit à partir de €175

Paiement sécurisé

Retours en boutique

  • Accueil
  • Werken bij Terre Bleue

Werken bij Terre Bleue

Terre Bleue is als toonaangevend Belgisch modehuis altijd op zoek naar nieuw talent. Wij hechten als familiebedrijf veel belang aan een positieve werkomgeving waarin iedereen de kans krijgt om zijn talenten te ontplooien. Met de oprichting van Terre Bleue Academy willen wij onze medewerkers op de best mogelijke manier opleiden. Dankzij de steun van het Europees Sociaal Fonds (ESF)  kunnen wij opleidingen organiseren zoals excel workshops, coaching trajecten voor onze storemanagers, workshops rond communicatievaardigheden... Casual chic is voor ons meer dan een kledingstijl, het is a way of life.

Achter de schermen bij Terre Bleue

Terre Bleue maakt deel uit van een familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Wij ontwerpen elk seizoen een casual chic collectie voor dames en heren. In het hart van ons bedrijf zit onze eigen designstudio, Studio Terre Bleue. Daar werkt een team van designers en stylisten met hart en ziel aan de collectie.

We worden in elke vezel van ons bedrijf gedreven door een passie voor mode, en onderscheiden ons door onze doorgedreven klantvriendelijkheid. Optimistisch, vol joie de vivre en open minded: zo kan je onze bedrijfscultuur het best omschrijven.

Heb jij een passie voor mode en wil je graag deel uitmaken van ons gedreven team? Aarzel dan niet om je kandidaat te stellen voor een van onze vacatures of overtuig ons met een spontane sollicitatie.

Ontdek onze

Vacatures

Werken bij Gigue

We bundelen onze kennis en expertise met het Belgisch modemerk Gigue, en maken deel uit van hetzelfde modebedrijf. Het Antwerpse modehuis GIGUE ontwerpt al meer dan 25 jaar eigentijdse collecties voor de actieve en modebewuste vrouw. Gigue staat altijd voor een geraffineerde mix van pure belijning en rijke materialen.

Ontdek de vacatures

24h livraison chez vous

Commandez avant 18h, livraison à domicile le lendemain ouvrable

Renvoi gratuit

À votre domicile ou au travail

Envoi gratuit à partir de €175

Renvoi gratuit dans les 30 jours après la livraison

Paiement sécurisé

Paiement 100% sécurisé

Retours en boutique

Aussi gratuit via nos boutiques

Besoin d'aide?