Envoi gratuit à partir de €175

24h livraison chez vous

Renvoi gratuit

Paiement sécurisé

Retours en boutique

Hoofdkantoor Eke-Nazareth

Business analist

JOBOMSCHRIJVING

  • Vanuit een kritische en analytische kijk op de bedrijfsprocessen en cijfers identificeer je de noden van onze organisatie. Je analyseert de data en suggereert optimalisaties naar de interne werking toe.

  • Naast de procesaanpak sta je ook in voor de periodieke en ad hoc rapportering naar zowel sales, retail, marketing als het management in het algemeen.

  • Omwille van de analytische invalshoek beheer je in samenspraak met de CFO de bestaande IT-toepassingen en maak je deel uit van projectgroepen voor nieuwe implementaties. Gezien je over een sterke kennis van de processen en systemen beschikt, ben je tevens als key user het aanspreekpunt voor de collega’s in de organisatie. Daarenboven vertegenwoordig je ook als gesprekspartner het bedrijf in de relaties met externe IT-consultants.


ERVARING

  • Je beschikt over een masterdiploma toegepaste economie, handelsingenieur of een IT opleiding met kennis van bedrijfsbeheer. Je hebt reeds relevante werkervaring in een gelijkaardige functie achter de rug.

  • Je beschikt uiteraard over een grondige kennis van de courante office pakketten maar je hebt ook ervaring met Power Pivot en Power BI of gelijkaardige tools.

  • Kennis van Microsoft Dynamics Navision en SQL is een pluspunt.

  • Bovenal ben je een flexibele, communicatieve teamplayer die met een gezonde dosis leergierigheid en open analytische geest zich verder wil ontwikkelen binnen ons bedrijf.

WAT BIEDEN WIJ ?

Wij bieden een uitdagende job met variatie en interactie. Wij zijn een dynamisch en groeiend bedrijf, een familiale KMO waar je de kans krijgt om je intellect en creativiteit ten volle in te zetten.

achtergrond_interesse_wit

Interesse?

Wil je deel uitmaken van ons team, stuur dan je motivatiebrief en CV naar mdd@terrebleue.be

Solliciteer nu

Créations belges

Par notre propre studio de design

La qualité

N’est pas un hasard

Une coupe parfaite

Nous l’avons testée nous-mêmes

Le souci du détail

Fait la différence

Mix & Match

Facile à combiner

24h livraison chez vous

Commandez avant 18h, livraison à domicile le lendemain ouvrable

Envoi gratuit à partir de €175

À votre domicile ou au travail

Renvoi gratuit

Renvoi gratuit dans les 30 jours après la livraison

Paiement sécurisé

Paiement 100% sécurisé

Retours en boutique

Aussi gratuit via nos boutiques

Besoin d'aide?