Free delivery from €175

24h home delivery

Free return

Secure payment

In store returns

Hoofdkantoor Eke-Nazareth

Business analist

JOBOMSCHRIJVING

  • Vanuit een kritische en analytische kijk op de bedrijfsprocessen en cijfers identificeer je de noden van onze organisatie. Je analyseert de data en suggereert optimalisaties naar de interne werking toe.

  • Naast de procesaanpak sta je ook in voor de periodieke en ad hoc rapportering naar zowel sales, retail, marketing als het management in het algemeen.

  • Omwille van de analytische invalshoek beheer je in samenspraak met de CFO de bestaande IT-toepassingen en maak je deel uit van projectgroepen voor nieuwe implementaties. Gezien je over een sterke kennis van de processen en systemen beschikt, ben je tevens als key user het aanspreekpunt voor de collega’s in de organisatie. Daarenboven vertegenwoordig je ook als gesprekspartner het bedrijf in de relaties met externe IT-consultants.


ERVARING

  • Je beschikt over een masterdiploma toegepaste economie, handelsingenieur of een IT opleiding met kennis van bedrijfsbeheer. Je hebt reeds relevante werkervaring in een gelijkaardige functie achter de rug.

  • Je beschikt uiteraard over een grondige kennis van de courante office pakketten maar je hebt ook ervaring met Power Pivot en Power BI of gelijkaardige tools.

  • Kennis van Microsoft Dynamics Navision en SQL is een pluspunt.

  • Bovenal ben je een flexibele, communicatieve teamplayer die met een gezonde dosis leergierigheid en open analytische geest zich verder wil ontwikkelen binnen ons bedrijf.

WAT BIEDEN WIJ ?

Wij bieden een uitdagende job met variatie en interactie. Wij zijn een dynamisch en groeiend bedrijf, een familiale KMO waar je de kans krijgt om je intellect en creativiteit ten volle in te zetten.

achtergrond_interesse_wit

Interesse?

Wil je deel uitmaken van ons team, stuur dan je motivatiebrief en CV naar mdd@terrebleue.be

Solliciteer nu

Belgian design

By our own design studio

Quality

Is no coincidence

The perfect fit

We’ve tested it ourselves

An eye for detail

Makes all the difference

Mix & Match

Easy to combine

24h home delivery

Order before 6pm, next day home delivery

Free delivery from €175

At your home or at work

Free return

Free return within 30 days of delivery

Secure payment

100% secure payment

In store returns

Also free via our boutiques

Need help?